Augant nedarbui bedarbiams vėluoja išmokos
| |

Augant nedarbui bedarbiams vėluoja išmokos

Augantis nedarbas yra ekonominės krizės, o ekonominė krizė yra globalistų vykdytos globalizmo politikos pasekmė. Tik naivuoliai gali tikėti, kad taip vadinama pasaulinė ekonominė krizė kilo dėl kelių bankų vykdytos blogos paskolų politikos. Ši versija pateikiama tikros informacijos neturinčioms masėms, o tikroji krizės priežastis gudriai nutylima ir slepiama, kad nesukeltų neigiamų pasekmių pasaulinei oligarchijai. Šiandien Lietuvos valdžioje nėra tikrų politikų (savarankiškų valstybės vadovų), todėl išvesti Lietuvą iš mums primestos krizės nėra kam. Valdžioje sėdi politikieriai, kurie vykdo Lietuvai žalingus Tarptautinio valiutos fondo, Pasaulinio banko ir kitų masoniškų globalistų struktūrų nurodymus. Kiekvienas normalus žmogus (šeima, giminė, tauta) patekęs į bėdą savęs klausia, ką daryti? To turėtume klausti ir mes, tačiau prieš atsakant į klausimą ką daryti, pirmiausia reikia suvokti esamą padėtį, kurioje esame atsidūrę bei suprasti, kaip ir kodėl mes ten atsidūrėme, kas dėl to kaltas. Neatsakius į šiuos klausimus nebus galima priimti teisingo sprendimo bei išspręsti esančių problemų. Ką tuo klausimu kalba ir ką daro ,,mūsų” valdžia? Tikrųjų krizės priežasčių ji nepasako, jokio strateginio plano, kaip išbristi iš krizės, nepateikia. Kalbama tik apie mokesčių didinimą, pensijų, atlyginimų, pašalpų Lietuvos piliečiams sumažinimą. Tai reiškia gyventojų pajamų sumažėjimą ir iš to sekantį gyvenimo lygio blogėjimą.

| |

Lietuvos valdžia žydams nori sumokėti 113 milijonų litų

Lietuva sutinka sumokėti 113 milijonų litų kompensaciją žydams už nacionalsocialistinės Vokietijos ir komunistinės Tarybų Sąjungos nusavintą nekilnojamąjį turtą. Tai numatoma padaryti, remiantis Teisingumo ministerijos parengtu specialiu Kompensacijos už žydų nekilnojamąjį turtą įstatymo projektu. Įstatymo projekte numatyta, kad kompensacija būtų pradėta išmokėti nuo 2011 metų sausio 1 dienos. Pinigus numatoma pervesti į Vyriausybės paskirtą foną. Išgirdę apie planuojamus išmokėti 113 milijonų litų, kai kurių žydų bendruomenių atstovai pareiškė, kad ši suma jiems yra per maža. Be to, įvairios žydų bendruomenės nesutaria, kas konkrečiai turėtų valdyti gautus pinigus. ,,Pirma, dar nebaigtas grąžinti turtas patiems Lietuviams. Antra, kodėl Lietuva privalo žydams sumokėti piniginę kompensaciją už nacionalsocialistinės Vokietijos ir komunistinės Tarybų Sąjungos nusavintą nekilnojamąjį turtą (Lietuva buvo okupuota valstybė). Trečia, ar žydai tikrai nėra gavę kompensacijos už prarastą turtą iš Vokietijos ir dabartinės Rusijos (kaip Tarybų Sąjungos teisių perėmėjos)? Ketvirta, ar Izraelis sumokės Lietuviams pinigus už žydų, buvusių aukštais Tarybų Sąjungos komunistų partijos veikėjais ir NKVD-istais, įvykdytus nusikaltimus Lietuviams mūsų Tėvynėje Lietuvoje?

| |

,,Leo LT“ reikia likviduoti

Energetikos bendrovė ,,Leo LT“ buvo įsteigta pažeidžiant Konstituciją – tokį sprendimą pirmadienį priėmė Lietuvos Respublikos Konstitucinis Teismas. ,,Leo LT“ vadovai artimiausiu metu savo veikloje neketina daryti jokių pokyčių. ,,Vieningasis Lietuvių Nacionaldarbininkų Sąjūdis nuo pat pradžių buvo prieš ,,Leo LT“ steigimą. Mes sakėme, sakome ir sakysime, kad nauja Lietuvos atominė elektrinė turi būti statoma tik Lietuvos valstybės biudžeto lėšomis. Privataus kapitalo savininkų svarbiausias tikslas yra pelnas, todėl jų dalyvavimas visai Lietuvių Tautai svarbios įmonės valdyme iškreipia pačią naujos atominės elektrinės statybos misiją – užtikrinti Lietuvos energetinę nepriklausomybę bei tiekti Lietuvos piliečiams kuo pigesnę elektros energiją. Mes manome, kad bendrovės ,,Leo LT“ steigimo sutartį reikia naikinti, bendrovę likviduoti, Prezidentą, Vyriausybės ir Seimo narius, palaiminusius ,,Leo LT“ steigimą, teisti, o naujos atominės elektrinės statybos reikalus tvarkyti pavesti neseniai įkurtai Energetikos ministerijai“, – sakė VLNDS Vadas Mindaugas Gervaldas. Primename, kad pernai gegužės mėnesį įsteigtos energetikos bendrovės ,,Leo LT“ akcijas valdo Vyriausybė ir ,,NDX energija“. Nors Vyriausybė juridiškai valdo 61,7 proc., o ,,NDX energija“ – 38,3 proc., tačiau praktiškai visa valdžia yra sutelkta privatininkų rankose. Be to, Lietuvos piliečiams akis bado ir nepagrįstai dideli ,,Leo LT“ vadovų atlyginimai.